Hráškový krém

Napsal Laila.blogerka.cz (») v pondělí 11. 2. 2013 v kategorii Kytičkové recepty, přečteno: 706×
recipe-image-ashx2.jpg

Do 0,75l vroucí vody nasypeme celý sáček (350g) mraženého hrachu (předem nerozmrazujeme). Vaříme 20 minut. Pak v polévce rozmícháme lžíci bazalkového pesta, lžíci olivového oleje a půl lžíce citronové šťávy. Necháme trochu vychladnout a rozmixujeme do hladka tyčovým mixérem.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a šest