Rozpečená bagetka s tofu-česnekovou pomazánkou

Napsal Laila.blogerka.cz (») v pondělí 11. 2. 2013 v kategorii Kytičkové recepty, přečteno: 805×
dscn1821_2.jpg

Jednoduchá a výborná kytičková pomazánka (a to se jen tak nevidí), při jejíž přípravě jsem se inspirovala přímo Lenkou Kořínkovou, která tuto pomazánku připravovala v pořadu Prostřeno.

Ingredience:

  • půlka tofu
  • 2 lžíce majonézy
  • 2 menší stroužky česneku
  • pepř a sůl
  • bagetka
  • olivový olej

Postup:

Malou bagetku podélně rozpůlíme, potřeme troškou olivového oleje a dáme zapéct do trouby na 5 minutek při 180°C. Pomazánku si připravíme tak, že smícháme (nejlépe rozmixujeme) tofu, prolisovaný česnek, majonézu a dochutíme kořením.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Markéta z IP 37.48.33.*** | 9.5.2022 10:52
Moc díky za recept inspirace není nikdy dost smile Mám ráda zdravější stravu občas se inspirují na těhle webech fitkitchen.cz/zdravy-jidelnicek mají tam taky spousty receptu a hlavně zdravější jídlo. Jelikož mívám poslední dobou problémy se zažíváním a potřebovala jsem nějakou změnu.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel sedm a osm